Williams testeaza noul monopost la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.01.2010
Williams a anuntat filmarea unui clip video in scopuri publicitare cu noul monopost FW32, evenimentul avand loc joi pe circuitul de la Silverstone.

Williams F1 Team este prima echipa din Formula 1 care testeaza pe circuit noul monopost pentru sezonul 2010. Chiar daca va fi prezentat in mod oficial abia in 1 februarie la Valencia, noul FW32 a debutat joi pe circuitul de la Silverstone in scopuri publicitare, potrivit unui anunt facut de Claire Williams, purtatorul de cuvant al echipei britanice.

Nico Hulkenberg, proaspat promovat ca pilot titular in acest sezion, a avut astfel oportunitatea de a evalua pentru prima oara caracteristicile noului monopost.

Intrucat este vorba despre un eveniment promotional, presa nu are acces pe circuitul de la Silversontone, astfel ca in prezent nu sunt disponibile fotografii de la aceasta actiune. In plus, intrucat prezentarea oficiala a noului FW32 va avea loc luni, este foarte putin probabil ca echipa sa ofere fotografii de la acest eveniment.

In alta ordine de idei, Hulkenberg a efectuat cu doua zile in urma o sedinta foto alaturi de noul sau coechipier, Rubens Barrcihello, in echipamentul Williams pentru acest sezon.

Mentionam ca monopostul care apare in fotografiile alaturate este cel din sezonul 2009 al Formulei 1.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru