Williams tintesc podiumul in 2008

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.03.2008
Patrick Head sustine ca Williams sunt capabili sa termine sezonul 2008 pe podiumul Formulei 1.

Britanicii au terminat pe locul 4 in campionatul trecut, insa pe parcursul testelor din aceasta iarna au aratat o forma impresionanta cu noul monopost FW30.

Chiar daca anterior a admis ca nu se pot lupta inca cu Ferrari si McLaren, Patrick Head crede ca Williams sunt capabili sa termine pe podium cu regularitate. "Niciodata nu am construit o noua masina pentru a fi pe locul 4. Evident, intotdeauna construim pentru cea mai buna pozitie, asa ca totul depinde de capacitatea noastra relativa din momentul respectiv", a declarat Head.

"Chiar daca Nico Rosberg incepe al treilea sezon in F1, Kazuki Nakajima il va incepe abia pe primul, asa ca linia de piloti nu este chiar una pe care o astepti de la o echipa care sa lupte pentru titlu.

Cu toate acestea, intentionam sa ne clasam regulat pe podium in 2008. Fiabilitatea masinilor actuale de Formula 1 inseamna ca acest lucru este posibil cu o masina care este aproapiata de perforamnta celor din fata".

Comentarii (2)

  • Clarkson
    hotarati-va odata
    Care-i treaba? Am innebunit eu sau ei?

    http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/9927/williams-nu-isi-face-iluzii-pentru-2008.html
    0 0
  • de acord
    cred ca au forta necesara
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru