Williams va oferi componente pentru transmisii şi suspensii pentru Manor

de Daniel Popescu
Joi, 01.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Manor a semnat un parteneriat tehnic cu Williams prin care va primi componente pentru transmisii şi suspensii, care se adaugă noii colaborări cu Mercedes pentru motoare.

La numai câteva ore după anunţarea unui parteneriat pentru motoare cu Mercedes, Manor a dezvăluit că a încheiat un parteneriat tehnic cu Williams.

Echipa britanică care ocupă locul trei în clasamentul constructorilor va furniza celor de la Manor componente pentru transmisii şi suspensii. Cele două părţi au mai colaborat şi în sezonul 2013, când Williams a furnizat echipei Marussia sistemul KERS.

"Sunt încântat să anunţ că vom relua precedentul parteneriat tehnic cu Williams, de la care vom primi componente pentru transmisii şi suspensii. Alături de unităţile de propulsie de la Mercedes, suntem foarte entuziasmaţi de puterea noului nostru tren de rulare şi de ceea ce înseamnă asta pe termen lung pentru echipa noastră", a declarat John Botth, şeful echipei Manor.

Manor are astfel toate şansele să înregistreze un spor vizibil în performanţe în sezonul următor. Echipa a folosit în acest an un sasiu modificat al monopostului din 2014, însă lucrează deja la unul complet nou pe care va monta cele mai puternice motoare de pe grila de start şi componente esenţiale din partea unei echipe de top care foloseşte de asemenea unităţile de propulsie germane.

De asemenea, echipa s-a mutat recent într-un nou sediu în localitatea britanică Banbury.

Via Manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru