Williams va prezenta noile culori pentru sezonul 2019 în 11 februarie: echipa va anunța și un nou sponsor principal

de Daniel Popescu
Vineri, 08.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams va prezenta în 11 februarie noile culori ale monopostului pentru sezonul 2019 al Formulei 1, ocazie cu care va anunța și numele noului sponsor principal.

Williams era ultima echipă care nu anunțase niciun fel de detalii despre lansarea noului monopost pentru sezonul 2019. Britanicii au confirmat că vor organiza în 11 februarie un eveniment la uzina de la Grove în care vor prezenta noile culori ale echipei.

În plus, Williams a confirmat că va dezvălui numele unui nou sponsor principal, după ce Martini a încheiat colaborarea la sfârșitul sezonului trecut. Nu există informații despre numele noului sponsor principal, însă oficialii echipei au confirmat că au semnat un contract de sponsorizare și cu o companie care îi este asociată lui Robert Kubica. De altfel, polonezul va fi prezent la eveniment alături de coechipierul său George Russell.

Williams a publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter un scurt clip video care prefațează evenimentul de luni, iar în acesta apare pentru o fracțiune de secundă și monopostul echipei.

În condițiile în care luni va prezenta doar noile culori, este de așteptat ca noul monopost să fie dezvăluit public în 18 februarie, în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Lansări monoposturi 2019:

● Haas: 7 februarie 
● Toro Rosso: 11 februarie
● Williams: 11 februarie
● Renault: 12 februarie 
● Red Bull, Mercedes, Racing Point: 13 februarie 
● McLaren: 14 februarie 
● Ferrari: 15 februarie 
● Sauber: 18 februarie

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua sesiune se va desfășura în perioada 26 februarie - 1 martie, iar ambele vor avea loc la Barcelona.

De asemenea, Liberty Media a anunțat că va organiza în 13 martie un eveniment special pentru a marca lansarea noului sezon al Formulei 1.

Evenimentul va avea loc la Melbourne, iar la el vor lua parte toți piloții de pe grila de start.

Via Autosport 

Comentarii (10)

  • Serban
    Saracii, daca nici anul asta nu se parasesc ultimul loc, nu stiu cat vor mai rezista, mai ales ca i-au parasit si cei de la Martini ! Pacat, s-ar adauga multelor echipe celebre care au disparut in perioada moderna, Lotus, Tyrrell, Ligier samd.
    4 0
  • Serban
    Am scris "nu parasesc ultimul loc", dar predictia mi-a jucat feste.
    0 0
  • hahaha
    Kubita a adus un noul sponsor.
    Cat priveste ultimul loc e greu...
    Poate McLaren sa-i 'ajute''
    :)
    5 1
  • am vazut deja culorile si va spun sincer nu miau placut
    5 3
  • @fanf1
    Unde le-ai văzut? Sunt tare curios...Te referi la ce se vede în videoclip-ul de mai sus? Înseamnă că tu uitându-te prin geamurile unei ambulanțe și văzându-l pe ăla că împinge în repetate rânduri în pieptul unuia o să dai verdictul final "ăştia fac sex".
    4 4
  • Costel
    @@fan f1
    ii fain ce spui :D
    1 3
  • auzi lina ce esti de@fanf1 daca te uiti numai pe automarket asta nu inseamna ca numai pe acet sait se vede se vede ca traiesti pe la o stin ori la ferma de vaci asta se refera si la costel mai priviti si alte siteuri я знал что вы дуракй
    4 2
  • apropo in videoclip nu se observa culoarea de jos a masinii masina a aparut pe site duminika seara in jurul orei 23 daca sinteti fani adevrati ai formulei 1 trebuie sa aveti si alte saituri cu stiri dar asa se vede ca sunteti analfabeti si mai frumos ca vaca nu ati vazut nimik altceva
    3 3
  • @fanf1
    "culoarea de jos a masinii masina a aparut pe site duminika seara in jurul orei 23"-Pai uite băi pr...le mincinos cum te dai de gol: aici spui că culoarea a apărut seara la ora 23 iar tu postezi la 12:30 că ai văzut deja culorile și ne spui "sincer" că nu îți plac. :))))) Învață băi pr....le să minți dacă îți face așa mare plăcere să minți. :))))
    2 2
  • @fanf1
    Aaaa, stai că n-am fost atent: tu vb.de ziua de Duminică; dar atunci eram în data de 10/01/2019 nu cea de 11 când au spus ei că vor prezenta mașina cu noile ei culori, deci vrei să zici că tu ești sfânt și ei mincinoși? Iar se vede de la o poștă că mănânci rahat și oricum le-ai învârti nu știi și nu poți să ne minți. Așadar băi băiete, sfatul meu e următorul: ținând cont de proverbul ăla romanesc "copacul după fruct se cunoaște", laso mai moale cu minciuna că-i faci pe ăia din jurul tău să se întrebe dacă nu cumva și ai tăi sunt la fel de mincinoși! Numai bine!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru