Williams va utiliza KERS în Australia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.03.2011
Williams a anunţat că va utiliza tehnologia KERS în Australia întrucât a remediat defecţiunile apărute în testele din această iarnă.

Şansele ca Williams să utilizeze tehnologia KERS în prima cursă a noului sezon competiţional au scăzut la jumătatea săptămânii trecute în urma unor defecţiuni la echipamentul care face legătura între baterie şi unitatea de generare a energiei.

Echipa a renunţat să mai testeze tehnologia în ultimele zile de teste de la Barcelona, însă inginerii au reuşit în cele din urmă să remedieze defecţiunile, astfel încât Williams va fi capabilă să mizeze pe sporul de performanţă al tehnologiei încă de la începutul noului sezon.

"Am vorbit cu Sam Michael (n.r - directorul tehnic al echipei), care este la fabrică cu designerii. A revăzut problema de la KERS şi vestea bună este că vom concura cu KERS la Melbourne", au anunţat oficialii echipei britanice pe reţeaua de socializare Twitter.

Nu mai puţin de nouă echipe au confirmat că vor utiliza KERS în acest sezon după un an de pauză voluntară, în timp ce Lotus, Virgin şi Hispania au renunţat la tehnologie din motive legate de costuri.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru