Williams va utiliza noul sistem de evacuare la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.07.2010
Williams a decis să utilizeze noul sistem de evacuare în cursa de la Silverstone, în urma rezultatelor productive din antrenamentele de vineri.

Alături de cei de la McLaren, Williams a introdus în acest weekend propriul său concept pentru sistemul de evacuare, asemănător cu cel implementat de Red Bull la startul sezonului.

Datele obţinute de ingineri pe parcursul celor două sesiuni de antrenamente libere de vineri au fost suficient de bune pentru că echipa britanică să ia decizia de a utiliza în continuare acest sistem pe tot parcursul weekendului. Informaţia a fost confirmată de Sam Michael, directorul tehnic al echipei, în cadrul unui comunicat de presă.

"Am avut o zi bună în care am evaluat setările şi pneuri, dar am testat şi noile update-uri pe care le-am adus aici. Toate upgrade-urile au lucrat conform aşteptărilor, inclusiv noul sistem de evacuare, aşa că îl vom menţine pe ambele monoposturi pentru restul weekendului", a explicat oficialul britanic.

Williams îşi pune mari speranţe că noul upgrade semnificativ adus la Silverstone va îmbunătăţi performanta monopostului FW32, după ce Rubens Barrichello şi Nico Hulkenberg au câştigat împreună numai 20 de puncte în prima jumătate a sezonului.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru