Williams: "Vettel, Hamilton şi Kubica, cei mai buni piloţi din F1"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.12.2010
Frank Williams consideră că Sebastian Vettel, Lewis Hamilton şi Robert Kubica sunt cei mai valoroşi piloţi din Formula 1.

Într-o perioadă în care valoarea piloţilor este dificil de estimat din cauza importantei de a beneficia de un monopost competitiv, Frank Williams a mizat pe vasta sa experienţă în alcătuirea unui top al celor mai buni piloţi ai momentului.

Coproprietarul echipei Williams consideră că, în prezent, cei mai buni piloţi din Formula 1 sunt Sebastian Vettel, Lewis Hamilton şi Robert Kubica.

"Nu spun asta doar pentru că este campionul mondial, dar întotdeauna l-am catalogat foarte bine pe Sebastian Vettel. Poate câştiga multe titluri. Şi cred că el, Lewis Hamilton şi poate Robert Kubica în monopostul potrivit ar putea surprinde pe toată lumea", a declarat britanicul.

Pe de altă parte, Williams spune că nu îl apreciază pe Fernando Alonso, din cauza faptului că nu este un pilot comunicativ cu echipa.

"Nu sunt un mare fan al lui Alonso, pentru că de multe ori pare morocănos, rareori cunoaşte pe cineva şi pare să fie necomunicativ. Este briliant la pilotarea monoposturilor, dar nu pare să fie animat de asta", a mai precizat el.

Williams a avut cuvinte de laudă şi despre Mark Webber, chiar dacă acesta nu se număra printre cei mai buni piloţi în opinia sa.

Britanicul consideră că Webber este capabil să câştige titlul mondial anul viitor, dacă va avea un monopost la fel de competitiv.

"Nu poţi spune că Mark Webber a pierdut marea şansă de a câştiga titlul, pentru că ar putea reveni chiar mai puternic. Este posibil să fi avut cea mai bună şansă. Dar toţi aceşti piloţi sunt indivizi remarcabili şi nu ar trebui să-i subestimăm. Depinde şi cât de competitivă este maşina de anul viitor. Ştiu din experienţă că Red Bull are un geniu în Adrian Newey şi el a făcut diferenţa pentru ei în acest sezon", a încheiat el.

Via | GPUpdate

Comentarii (7)

  • toreador023
    dubios
    imi pare mie ca aceasta declaratie e dubioasa...oare a zis Wiliams asa ceva???....nu pot sa cred:)...cum poti sa spui ca: cei 3 sunt cei mai valorosi...iar Alonso ii briliant la pilotarea monopostuli:))))...ce sa inteleg???...ca Wiliams se contrazice singur??...ma depaseste aceasta declaratie:)
    9 10
  • sunt perfect de acord cu williams
    11 6
  • toreador023
    dany
    io la fel sunt de acord cu Maria Tereza:)....
    6 9
  • toreador023
    RECTIFICARE
    Maica tereza
    7 5
  • Tata Frank
    tata Frank
    Frank are o pricepere iesita din comun cand vb despre piloti..poate ca Alonso n-o fi comunicat cu el ca altfel nu vad de unde din moment ce nicio echipa unde Alonso a evoluat nu i-a reprosat asta, dimpotriva...pacat ca priceperea asta nu-i foloseste cand e vb de proprii piloti, sa-l tii pe Barichello si sa renunti la Hulk, asta da pricepere!
    12 5
  • habahaba
    alo, 112???
    bosorogul ista si-a cam pierdut mintile bag seama, auzi tu, poate kubica... pai kubica le da jet la toti fraierii din f1 daca are masina, inclusiv lui alonso, care le da jet lejer la aialalti 2 daca au masini egale!
    4 3
  • jerryS
    buna
    vai de voi copii de 2 lei!!!!!
    Stie Old Frank ce spune!!!L-as mai fi adaugat pe Kobayashi si Hulk!!!!!
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru