Williams: "Vom înlocui RBS cu un alt sponsor important"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.09.2010
Frank Williams este optimist ca va găsi un nou sponsor principal de calibru pentru echipa sa după ce contractul cu banca RBS va expira la sfârşitul acestui sezon.

Banca britanică Royal Bank of Scotland (RBS) este sponsorul principal al echipei Williams, însă înţelegerea ce expiră la sfârşitul acestui sezon nu va fi prelungită.

În acest context, britanicii caută un înlocuitor pe măsură pentru titlul de sponsor principal şi speră să ajungă la o înţelegere care să le asigure viitorul din punct de vedere financiar.

Frank Williams, coproprietarul echipei, este încrezător că va reuşi să găsească un sponsor de calibru, deşi admite că negocierile sunt complicate de actuala situaţie economică. Întrebat cum decurge acest proiect, britanicul a replicat: "Foarte încet, dar foarte aglomerat. Nu aş spune că sunt enorm de multe opţiuni, dar există numeroase discuţii între noi şi diverse companii. În ciuda dificultăţilor, cred că vom semna un contract destul de mare", a declarat el.

Williams este încurajat şi de noul contract de sponsorizare semnat de bancă elveţiană UBS ca partener oficial al Formulei 1, fapt ce ar putea atrage ca un magnet şi alţi sponsori de talie mare.

"Este că este o veste fantastică care ne face munca mai uşoară", a adăugat Williams.

Parteneriatul cu Royal Bank of Scotland va lua sfârşit în acest an din cauza problemelor financiare pe care le-a întâmpinat banca la izbucnirea crizei financiare. Instituţia financiară a fost parţial naţionalizată de guvernul britanic pentru a nu falimenta şi, ca parte a măsurilor de reducere drastică a costurilor, RBS s-a angajat să nu-şi mai prelungească contractele de sponsorizare din competiţiile sportive, printre care şi Formula 1. Informaţia a fost oficializata în februarie 2009 şi se speculează că RBS şi-a redus contribuţia la Williams inclusiv pentru acest sezon.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru