Williams vrea 22 de milioane de dolari pentru Rosberg

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.11.2007

Nico Rosberg este in continuare pe lista echipei McLaren ca potential inlocuitor pentru Fernando Alonso in 2008, informeaza presa din Germania.

Desi Williams l-a confirmat pe pilotul german pentru sezonul viitor alaturi de kazuki Nakajima, cotidianul german Bild sustine ca seful echipei Frank Williams a arccepta o oferta consistenta pentru a-l vinde. Ziarul sustine ca Williams vrea sa obtina 22 de milioane de dolari de la McLaren pentru Rosberg.

Intre timp, managerul lui Michael Schumacher, Willi Weber, il avertizeaza pe Rosberg sa nu plece la McLaren. "McLaren i-ar putea distruge rapid cariera. Hamilton este numarul 1 la McLaren, chiar daca oficial nu vor spune asta", a declarat Weber.

Comentarii (2)

  • Bon_Scott
    Frank Williams:
    "Nico NU este de vanzare! Dar pentru doar 22 mil. dolari poate fi al dumneavoastra! Sunati acum!"
    0 0
  • Nu da paserea din mana pentru cea de pe gard
    Eu unul zic la rosberg sa stea unde ii, chiar daca nu are sanse sa se bata la titlu, este mai bine asa, cu cat evolueaza mai bine intro echipa mai slabuta putin, cu atat ii va creste valoare si daca va merge la williams va fi sub papucul lui dennis si hamilton....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru