Williams vrea să-i păstreze pe Barrichello şi Maldonado în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.07.2011
Williams susţine că este foarte posibil să continue cu Rubens Barrichello şi Pastor Maldonado şi în sezonul 2012, comentariu primit însă cu reticenţă de pilotul brazilian.

Şansele ca Williams să mizeze şi anul viitor pe o linie de piloţi formată din Rubens Barrichello şi Pastor Maldonado au crescut după Marele Premiu al Marii Britanii.

Adam Parr, CEO-ul echipei britanice, consideră că este foarte posibil ca acesta să fie deznodământul în această privinţă, însă a evitat să intre în amănunte privind momentul unui anunţ oficial în acest sens. "Da, cred că acesta este cel mai posibil rezultat", a precizat britanicul când a fost întrebat dacă Barrichello şi Maldonado vor rămâne la echipă.

În mod surprinzător, comentariile lui Parr au fost primite cu reticenţă de Barrichello, care şi-a exprimat nemulţumirea că niciun oficial al echipei nu a vorbit încă cu el despre acest subiect.

"Aş fi vrut să-mi fi spus mie asta. Încă nu am auzit asta. Vreau să pilotez anul viitor şi să am un monopost competitiv, aşa că sper ca echipa să-mi ofere ceva în curând pentru a rămâne împreună. Iar dacă ei sunt mulţumiţi de piloţi, atunci ar trebui să vorbească cu piloţii, nu cu presa", a declarat el.

Reacţia lui Barrichello ar putea avea legătura şi cu modul în care Williams a gestionat anul trecut relaţia cu Nico Hulkenberg.

După ce a sugerat pe tot parcursul sezonului că îl va păstra la echipă pentru 2011, Williams a anunţat abia după ultima cursă că va renunţa la servicile sale, iar germanul nu a mai avut nicio şansă să-şi găsească o echipă pentru 2011.

Williams are nevoie de un pilot precum Barrichello datorită vastei sale experienţe, în timp ce Maldonado a sosit la echipă prin intermediul sponsorului PVDSA, compania petrolieră de stat din Venezuela.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru