Wurz a devenit mentorul lui Maldonado şi Senna la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.02.2012
Fostul pilot Alex Wurz va fi mentorul piloţilor Pastor Maldonado şi Bruno Senna la Williams în sezonul 2012 al Formulei 1.

Williams speră să facă uitat sezonul dezamăgitor de anul trecut prin intermediul unui nou contract pentru furnizarea motoarelor cu Renault şi a unei noi conduceri tehnice, însă punctul slab al echipei pare să fie linia de piloţi lipsită de experienţă.

Pentru a minimaliza această problemă, echipa britanică a anunţat că Alex Wurz, fostul pilot de Formula 1 care a concurat şi pentru Williams în 2007, va avea rolul de mentor pentru Maldonado şi Senna pe parcursul sezonului 2012.

Austriacul va fi prezent la fiecare cursă a sezonului şi îi va ajuta cu sfaturi pe cei doi piloţi ai echipei britanice.

"Aceasta este o iniţiativă grozavă a celor de la Williams şi arată cât de mult lucrează echipa pentru a-şi optimiza performanţa. Pe parcursul carierei mele ca sportiv, care include peste un deceniu în Formula 1, sunt fericit că am câştigat experienţă. Am crescut într-o afaceri de familie pentru antrenamentul piloţilor şi în mod natural îi ajut pe atleţi să opereze la cel mai bun nivel.

Aştept cu nerăbdare să-mi folosesc expertiza pentru a ajuta Williams în acest important stadiu al istoriei sale", a precizat el.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru