Wurz: "Va fi o lupta stransa in Canada"

Publicat Marti, 05.06.2007

Alex Wurz, pilotul celor de la Williams, este de parere ca in Canada va fi o cursa stransa si foarte antrenanta.

"In Canada va avea loc un alt Mare Premiu de tip stradal care mie imi convine foarte mult. Atmosfera la astfel de curse este una mult mai calda, iar la Montreal ea este una deosebita. Va conta foarte mult forta de apasare a monopostului. Diferenta dintre echipe s-a mai micsorat, iar eu spun ca va fi o lupta stransa in Canada", considera Wurz.

Referindu-se la primele pozitii, austriacul a mai declarat: "In fata, McLaren si Ferrari vor da o lupta foarte stransa, in timp ce batalia pentru primele zece pozitii si pentru a fi in top in calificari va fi mai stransa ca niciodata".

Comentarii (4)

  • HUOOOOOOOOO!!!!!
    Wurz este punctat pentru laudarosenie si pupincurism, iar altii sunt depunctati nejustificat (vezi urmatoarea stire). Puteti sa-mi blocati contul daca nu aveti curajul sa recunoasteti ca ati buctat-o penal!!!! V-ati facut de tot rahatul, dar macar v-ati dat arama pe fata! Sunt tare curios cum si daca veti incerca sa va corectati greselile! Astept un semn!!!!!!
    0 0
  • Mircea
    :))
    Prietene, cred ca te-ai trezit cu fata la cearsaf astazi. Take care si incearca sa intelegi ca nu esti buricul pamantului.

    Aceasta sectiune este una stiri legate de Formula 1. Concursul este un apendice. Informatia este cea mai importanta, punctajele vin si ele in concurs. Incearca sa te detasezi. Life is beautiful.
    0 0
  • ...
    Potoleste-te nu se canta numai melodia ta in acest joc; vad ca nu au pus vre-o 4 stiri Mclaren, dar ma plang; schimb, asta fac. Uneori interpretarea lasa de dorit, dar asta e....oricum punctuletele astea sunt firimituri; si tu iti dai arama pe fata pentru atat?
    0 0
  • Mda!
    Si eu schimb, dar dupa stirile originale nu dupa "telefonul fara fir" dupa care sunt acordate stirile! Poate ca duceti lipsa de un interpret (traducator, in traducere libera)! Sustin in continuare ca kentu are dreptate! Voi faceti abuz de putere si nu vreti sa acceptati ca sunteti oameni (sper) si sunteti supusi greselilor! Eu sunt femeie, dar am curajul raspunderii, nu ca si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru