Yamamoto debuteaza pentru Spyker

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.07.2007

In aceasta saptamana Sakon Yamamoto va debuta la Hungaroring pentru Spyker. Japonezul a concurat pentru prima oara in Formula 1 la Suzuka, in 2005, pentru Jordan. Anul acesta a concurat in GP2, insa a acumulat experienta in F1 in 2006, cand a participat cu Super Aguri la 11 Mari Premii.

"Am fost foarte surprins de oferta celor de la Spyker, insa in acelasi timp sunt foarte bucuros sa ma intorc in Formula 1. Evident, nu am testat foarte mult in acest an, iar ultima oara am condus un monopost de F1 in februarie, dar asta nu cred ca va fi o problema", a declarat Yamamoto.

Japonezul spune ca este un mare avantaj ca stie circuitele pe care urmeaza sa evolueze la acest sfarsit de sezon. "Cunosc toate circuitele foarte bine, mai putin cel de la Spa unde nu am fost anul trecut. Sunt foarte relaxat cand ma gandesc la acest final de sezon. Anul trecut m-am bucurat de fiecare cursa, dar cu adevarat fantastic m-am simtit in Japonia si Brazilia, unde am obtinut timpi foarte buni", spune japonezul, care anunta ca obiectivul sau este sa obtina primele puncte pentru echipa olandeza.

"Bineinteles ca mi-ar placea sa fiu foarte rapid, sa castig puncte si sa termin cat mai multe curse posibil. Totusi, obiectivul este sa ajut echipa Spyker sa castige primele sale puncte in acest an", a incheiat Yamamoto.

Comentarii (9)

  • ?
    unde e yamamoto asta ca nu l-am gasit acu 1 ora nici la testeri nici il silver?
    0 0
  • pentru Mircea
    Salut Mircea,
    am o problema cu Yamamoto. Este expusa mai pe larg in Forum » F1 Champ » Daca aveti nelamuriri sau probleme scrieti aici
    Multumesc!
    0 0
  • revin
    am verificat si acum, nu il gasesc cum ia puncte daca nu e?
    0 0
  • pt.realcriss
    este in Gold team
    0 0
  • da
    ms horted
    am vazut, nici prin cap nu imi trecea ca e in gold la titulari, adica asta e mai bun ca sato si compania? mi-e greu sa cred ca va egala punctele lui sato, nici macar unu nu cred ca o sa ia :))))
    0 0
  • hmmm...
    eu zic ca yamamoto ar trebui sa fie in grupa silver, nu in grupa gold......in primu rand ca a fost pilot de teste si in al doilea rand pt ca, conduce un monopost al unei echipe din grupa silver...parerea mea :D
    0 0
  • Mircea
    Asa e
    Va fi in Silver in scurt timp. Scuze, e o eroare care nu tine de partea editoriala ci de programare. dar se va rezolva
    :)
    0 0
  • mircea
    :)
    ok...:)
    0 0
  • puncte
    din cate stiu nu am primit cele 20 puncte pentru Y din stirea "Spyker confirma intelegerea cu Yamamoto" de Joi, 26.07.2007. Il aveam selectat la Silver.
    Multumesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru