Yamamoto: "Nu va fi usor pentru mine"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.08.2007

Noul pilot Spyker, Sakon Yamamoto, spune ca venirea la echipa japoneza a fost o sutrpriza foarte placuta pentru ca nu se astepta sa primeasca o astfel de oferta.

"Duminica dimineata, dupa ce am incheiat cursa din GP2 de la Nurburgring, managerul meu mi-a spus totul si am fost foarte placut surprins, pentru ca nu ma asteptam ca Spyker sa-mi faca o astfel de oferta. Ultima oara am condus o masina de Formula 1 anul trecut, in Brazilia. Nu am testat deloc pentru Super Aguri anul acesta, asa ca in acest weekend voi urca pentru prima oara la volanul unui bolid de F1", spune japonezul.

Yamamoto admite ca va fi dificil, dar sustine ca porneste un avantaj pentru ca este familiar cu echipa. "Va fi dificil. Totul va fi diferit, asa ca nu va fi usor, dar stiu o parte din echipa de pe vremea cand am evoluat la Jordan. Vineri vreau sa profit la maxim de cele 3 ore pentru a cunoaste cat mai bine masina", a precizat Yamamoto.

Comentarii (2)

  • haha
    ce bun e Yamamoto asta, e la 3 sec in spatele lui Sutil si a facut si mai multe lap-uri. e clar ca l-au bagat in echipa pt sacul cu bani cu care a venit
    0 0
  • cossandu
    ....
    poate face si el scoala de soferi in f1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru