Zi fara probleme pentru Williams

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.03.2008
Pilotii echipei Williams s-au bucurat de o zi fara probleme in antrenamentele de vineri pentru MP al Malaeziei.

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima au reusit sa parcurga mai multe tururi decat saptamana trecuta la Melbourne, cand au avut probleme la cutia de viteza. Germanul a reusit insa doar al 12-lea timp.

"Circuitul este foarte diferit aici din cauza noului asfalt, asa ca din multe puncte de vedere cred ca toata lumea pleaca de la zero", a declarat Rosberg. "Din punctul nostru de vedere a fost un mare pas inainte fata de Australia, pentru ca am avut o zi intreaga la dispozitie. Masina arata destul de bine aici si sunt destul de multumit cu ceea ce am obtinut".

Totusi, Nakajima a avut cateva probleme la ambreiaj in cursul diminetii. "A fost pacat sa pierd ceva timp in aceasta dimineata din cauza acestei probleme, dar cu toate acestea am parcurs 15 tururi in ultimele 30 de minute ale sesiunii, asa ca nu am pierdut prea mult", a declarat japonezul. "Trebuie sa ne mai uitam putin la setari pentru ziua de maine, dar am reusit sa imbunatatim masina in a doua sesiune si, pana la finalul celor 90 de minute, reusisem sa gasesc o stabilitate mai buna".

Comentarii (1)

  • foarte bine
    foarte bine au mers
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru