Zi productiva pentru BMW la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.02.2008

BMW Sauber au avut parte miercuri de o zi mai productiva la Valencia, dupa o prima zi frustranta din cauza vremii instabile.

Dupa ploaia puternica de marti, Nick Heidfeld si Robert Kubica au putut completa miercuri intregul program, dimineata simuland o cursa intreaga pe o pista inca umeda. Dupa amiaza, cand pista s-a uscat, echipa a muncit la setarile masinii.

Heidfeld a parcurs 136 de tururi, cel mai bun timp al sau fiind 1:13.542, in vreme ce Kubica a completat 121 de tururi si a fost cronometrat cu 1:12.893. Echipa va continua testele si joi.

Comentarii (2)

  • ferrarif1.ro
    norocosi
    Bravo lor ca au prins vreme buna. Poate se indreapta si in Barcelona. BMW s-au intors in Valencia pentru a testa noi componente aero si pentru a evalua astfel noile imbunatatiri cu ceea ce au realizat la testul trecut, pe acelasi circuit desigur.
    0 0
  • tricou
    o intrebare nepotrivita dar importantanu trecut am fost in prim 50 si inca nu am primit tricoul sa astept inca sau carei situatia?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru