17 romani inscrisi in Central Europe Rally

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.04.2008
Central Europe Rally va bifa si prezenta a 17 piloti romani la categoriile moto, auto si quad. Iata care sunt acestia!

Esential

5 piloti romani vor participa la categoria moto a Central Europe Rally.
5 echipaje vor participa la categoria auto a CER.
2 piloti vor reprezenta Romania la categoria quad a CER.

Central Europe Rally va fi un bun prilej de afirmare si pentru pilotii romani care si-au anuntat prezenta in numar mare la probele din cadrul competitiei surogat pentru celebrul Raliu Dakar. La categoria moto si auto vor fi prezenti cate cinci piloti in timp ce la quad pentru Romania se vor bate doi piloti.

La categoria moto vor lua startul patru piloti care au concurat anul trecut in Raliul Dakar si un debutant cu numarul de concurs 86, Ioan Lutas. Emmanuel Gyenes, tanarul care a obtinut locul 9 la categoria debutanti a Raliului Dakar din 2007, Marcel Butuza, recunoscut pentru locul 8 la finalul sezonului 2007 al Mondialului de Rally-Raid, Alex Garbacea si Romeo Duicu sunt cei patru motociclsti cu experienta care vor reprezenta tara noastra in cadrul Central Europe Rally.

La categoria auto vor participa echipajele Gabi Nicolae/Liviu Stan si Eugen Banciu/Marius Vasai, care isi anuntasera prezenta la inceputul anului in Raliul Dakar. Alaturi de acestia vor participa in premiera alte trei echipaje: Victor Fulicea/Dan Iancu, Carlo Marchegiano/Alex Roiban si Dan Gartofan/Adrian Berghea, echipaj campion in sezonul 2007 al Campionatului de Raliuri al Romaniei.

La categoria quad vor participa romanii Razvan Irimescu si Alexander Pauliner, cu numerele de concurs 125 respectiv 134.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru