Accesorii pentru noua Honda Civic Type R, inclusiv eleron din fibră de carbon

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a lansat o gamă de accesorii oficiale pentru noua Civic Type R. Lista include și un eleron din fibră de carbon, mai ușor cu un 1 kg decât cel standard.

Constructorul japonez de automobile a prezentat noua Civic Type R în urmă cu câteva zile, iar o broșură ajunsă din greșeală pe internet ne dă de înțeles că motorul de 2.0 litri ar dezvolta 330 de cai putere, cu 10 CP mai mult decât înainte.

Până aflăm dacă este adevărat, sau nu, Honda a decis să lanseze o gamă de accesorii oficiale pentru noua Civic Type R. Acestea vor fi disponibile, începând cu luna septembrie, doar în Japonia.

Cireașa de pe tort este, fără îndoială, noul eleron din fibră de carbon. Acesta are o formă diferită de cel standard și este cu 1 kilogram mai ușor. Tot pentru exterior, japonezii oferă capace roșii pentru oglinzi.

Clienții pot personaliza interiorul cu praguri iluminate, accente roșii pentru consola centrală, ornament din aluminiu pentru schimbătorul de viteze, îmbrăcat în piele roșie, preșuri speciale și o zonă de încărcare wireless pentru telefoanele mobile.

via Honda

Comentarii (1)

  • Marius
    Designul Honda lasă de dorit de ani de zile, păcat de istoricul mărcii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru