Accesoriile auto – tot confortul pentru o călătorie ușoară cu mașina

de Automarket.ro
Miercuri, 03.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
(P) Accesoriile auto sunt acele lucruri care fac utilizarea mașinii mai comodă, convenabilă și sigură sau o ajută să arate mai bine și să fie mai curată.

Accesoriile auto sunt acele lucruri care fac utilizarea mașinii mai comodă, convenabilă și sigură sau o ajută să arate mai bine șisă fie mai curată.

Catalogul Autopieseonline24.ro vă oferă un sortiment vast de accesorii, utile oricărui proprietar de mașină. 

Acesta include următoarele categorii:

Covorașe auto. Produsele din această categorie sunt indispensabile pentru păstrarea podelei curate. Include, deasemenea, accesorii de dimensiuni mai mici pentru depozitarea lucrurilor, cum ar fi telefonul mobil pe tabloul de bord. 

Electronice auto. Categoria oferă un sortiment întreg de gadget-uri electronice diverse și accesorii pentru acestea, de la module Bluetooth până la unități de navigare prin satelit: toate aceste dispozitive au scopul de a nu permite șoferului să fie distras de la realizarea acțiunilor necesare în timpul condusului. 

Produse de curățare și îngrijire a caroseriei. Include odorizante și o mulțime de instrumente și produse pentru curățarea caroseriei și elementelor acesteia cum ar fi perii, răzuitoare de gheață, lavete și raclete etc.

Acestea vă ajută să păstrați exteriorul mașinii curat mai mult timp.

Accesorii exterioare. Aceste accesorii, printre care rame pentru plăcuțele de înmatriculare, cutii pentru acoperiș, lanțuri pentru zăpadă, huse pentru roti și paravânturi, vă pot ajuta să protejați exteriorul mașinii și să ușurați transportarea lucrurilor.

Huse. Categoria include huse de protecție pentru aripi, scaune, volan, anvelope sau pentru întreg vehiculul.

Instrumente de urgență în timpul călătoriei. Include compresoare de aer, cricuri, pompe, lămpi, chei, lopeți, kituri de reparație anvelope, opritoare pentru roti, cabluri și încărcătoare de baterii. Totul este necesar la drumuri lungi sau mai scurte.

Pentru defecțiuni și urgențe. Această categorie conține kituri de prim ajutor, ciocane de urgență, stingătoare de incendiu, veste de siguranță, lanternă și triunghiuri de avertizare. Asemenea accesorii sunt de neînlocuit într-o situație de urgență și sunt obligatorii.

Frânghii și chingi. Include curele de ridicare, chingi și cabluri de remorcare.

Parasolare. Aceste accesorii ajută la protejarea tapițeriei interioare a mașinii împotriva razelor solare.

Genți și organizatoare. Convenabile pentru organizarea compartimentului pentru bagaje, cum ar fi genți, plase unde se pot insera obiecte pentru a fi la îndemână.

Confort în mașină. Această categorie include dezumidificatoare și perne de călătorie pentru gât. 

Accesoriile pentru călătoriile cu animalele de companie. Sunt reprezentate de huse de diverse dimensiuni pentru scaune.

Sunt comode atunci când călătoriți cu prietenii dumneavoastră patrupezi.

Accesorii auto pentru copii. Această categorie include scaune pentru copii de orice vârstă, de la scoici pentru bebeluși până la înălțătoare pentru copii.

Mini-frigidere auto. Acestea vă permit să păstrați băuturile sau mâncarea rece pe timpul călătoriei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru