Accident Kovalainen in Bahrain

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.02.2007
In testele din Bahrain, finlandezul de la Renault, Heikki Kovalainen, si-a distrus monopostul dar a scapat nevatamat.

Heikki Kovalainen a avut un grav accident astazi dimineata in testele de le circuitul Sakhir din Bahrain. Accidentul a avut loc la iesirea din virajul 7, cand monopostul Renault 2007 a lovit la viteza foarte mare panourile protectoare.

Partea dreapta a bolidului a fost grav avariata, dar din fericire finlandezul Kovalainen a scapat nevatamat. Vestea ca pilotul Renault este in regula a mai sters ingrijorarea staff-ului Renault, care va fi nevoit sa efectueze teste doar cu masina lui Fisichella, deoarece regulamentele prevad doar doua monoposturi de teste pentru fiecare echipa.

Comentarii (1)

  • TOMA NECREDINCIOSU
    Nedumerire ...
    Care au fost cauzele accidentului ? Eroare umana , defectiune tehnica sau conditii externe imposibil de anticipat ? In cazul unor defectiuni tehnice sfatuiesc team-ul RENEULT sa apeleze la componente LOGAN , care si-au dovedit fiabilitatea ... Rezista oricum cel putin cei 300 Km cit are un traseu de F1 !
    Daca a fost o graseala de pilotaj , trebuie urgent inlocuit pilotul ... Eu i-l propun pe C.P.Tariceanu , care stie sa conduca bine , iar in cazul in care-si va rupe gitul se va bucura enorm Base & Co .
    In caz de conditii externe imposibil de anticipat invitam ecipele sa organizeze un circuit de F1 pe pista de la palatul parlamentului , iubitii nostrii demnitari sa fie pe acolo ... pe pista poate asa vom scapa si noi de ei si vom incepe o viata mai buna .
    Cu stima , TOMA NECREDINCIOSU
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru