Acesta e monopostul Spyker!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.02.2007
Portocaliu si imposibil de confundat pe pista. Acesta e monopostul cu care Spyker vrea sa intre onorabil in Formula 1.

Un lucru e sigur: noul monopost Spyker va fi cel mai vizibil la linia de start si nu ii va da lui Miki Alexandrescu, eternul comentator al curselor de Formula 1, ocazia sa greseasca. Nuanta portocaliu-deschis a monopostului denumit oficial F8-VII este principalul argument in aceset sens.

De ce F8-VII? F reprezinta denumirea modelului (Spyker utilizand pentru toate creatiile sale litere de la A la E pana acum), 8 este numarul de cilindri ai motorului de provenienta Ferrari iar VII vine de la 2007. Mike Gascoyne, cel care a fost eliberat din functie anul trecut de Toyota, nu a avut insa timp sa lucreze foarte mult la dezvoltarea noului monopost, mana sa de specialist urmand sa fie vazuta la lucru incepand cu Marele Premiu al Turciei, cand Spyker va lansa o evolutie a monopostului actual.

S-a schimbat insa linia de piloti ai defunctei echipe Minardi, germanul Adrian Sutil luandu-i locul lui Tiago Monteiro. Christijan Albers, succesorul la "tronul" lui Jos Verstappen, este pilotul principal al echipei olandeze.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru