Acesta este Impreza WRX STI pentru raliuri!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.10.2007
Subaru a prezentat astazi versiunea pentru campionatul Mondial de Raliuri 2008 a lui Impreza WRX STI.

la doar trei zile de la lansarea oficiala a noii generatii Impreza WRX STI la Salonul de la Tokyo, Subaru pluseaza si ne prezinta primele imagini cu versiunea pregatita de constructorul nipon pentru sezonul 2008 al WRC.

Impreza WRX STI WRC este pregatit pentru a participa la Grupa N a Campionatului Mondial de Raliuri, versiunea pentru competitie fiind bazata pe varianta japoneza a lui WRX STI. Diferentele fata de aceasta sunt minore si se refera mai ales la imaginea exterioara si la unele parti tehnice, cum ar fi suspensiile si elementele de preparare speciala pentru curse de la interior. Motorul boxer turbo de 2.0 litri (304 CP) ramane acelasi ca pe versiunea de strada.

Noul model va intra in 2008 in WRC si in competitiile adiacente la care participa echipele agreate de STI (Subaru Tecnica International) de pe toate continentele.

Comentarii (2)

  • Roberto
    Subaru Impreza WRX STi
    Urat... parerea mea in comparatie cu celelalte nu-mi place deloc cum arata
    0 0
  • ShArKy
    nu asta e important
    important e sa fie competitiva...am auzit ca shi loeb este deazamagit de citroenu lui ...cel mai bine se prezinta fordul in momentul de fata...mai au de muncit cei de la subaru
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru