Alfa Fest, întâlnirea anuală a pasionaţilor de Alfa Romeo, va avea loc la Sighişoara

de Bogdan Mirică
Marti, 16.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionaţii şi posesorii de Alfa Romeo se vor reuni la finalul acestui weekend în cetatea Sighişoarei. Sunt aşteptate peste 30 de automobile ale brandului italian.

Urmareste Automarket
După ce pasionaţii şi posesorii vechiului BMW Seria 3 E30 şi-au dat întâlnire la Braşov, la sfârşitul lunii trecute, un alt grup de pasionaţi auto se pregăteşte de sărbătoare, semn că devotamentul pentru un anumit brand începe să prindă contur şi la noi.

AlfaClub România, forumul posesorilor de Alfa Romeo din România, organizează în perioada 19-21 iulie cea de-a opta ediţie a festivalului Naţional Alfa Fest.

Anul acesta, reuniunea va avea loc în Sighişoara, unde, vreme de două zile, oraşul muzeu va fi martorul mai multor expoziţii dedicate brandului italian.

Esential 30 de maşini sunt aşteptate la ediţia de anul acesta Alfa Fest.
Ziua de 20 iulie va oferi un spectacol unic celor prezenţi. După un tur pe străzile Sighişoarei, maşinile se vor opri în piaţa Octavian Goga, unde vor putea fi admirate de trecători. Ultima zi a reuniunii va fi rezervată celor care doresc să testeze performanţele exemplarelor Alfa Romeo într-un cadru organizat, pe circuitul de la Prejmer, de lângă Braşov.

Ediţia de anul acesta va consemna prezenţa a peste 30 de maşini Alfa Romeo şi a 50 de participanţi.

Comentarii (6)

  • That's cute... Cred ca se aduna mai multa lume la o intalnire saptamanala a unui club monomarca de pe la noi...
    Asta abia imi suna a intalnire notabila a fanilor/posesorilor unei marci: http://www.automarket.ro/stiri/franta-15000-de-participanti-la-marele-picnic-dacia-51773.html
    1 19
  • Goldfinger
    Alex, vorbim de RO, nu de Franta. Citeste asta: http://www.automarket.ro/stiri/participare-record-la-a-patra-intalnire-a-clubului-posesorilor-de-dacia-49767.html - 38 masini. Cum ti se pare?
    8 0
  • Marian
    alex loganistule, mai lasa bautura ca te lasa vederea.
    4 2
  • @Marian: nu am logan, ci Supernova. Esti gelos ca eu trag spirtul prin paine graham cu cereale integrale si bere din aia buna la pet de 0.5?
    4 4
  • robotic
    Frumos! Bravo baieti! Sa vedeti si intalnirile de la ClubMazda! :)
    3 0
  • bobby martynez
    intalniri sunt destule...de exemplu in august pe 16,17 si 18 pasionatii de opel astra bertone se intalnesc la Cartisoara la poalele Transfagarasanului..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru