Alfa revine in anduranta

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.12.2006
Responsabilul marcii Alfa Romeo a anuntat ca marca pe care o reprezinta va reveni in cursele de anduranta incepand cu 2008, cu un 8C Competizione.

Antonio Baravalle, unul dintre sefii Alfa Romeo, a anuntat oficial faptul ca marca italiana se va intoarce oficial in cursele de anduranta. "Alfa Romeo va fi din nou pe pista in 2008 cu un model 8C Competizione dezvoltat special pentru a participa in competitiile de lunga durata, cum sunt cursele de 24 de ore de la Le Mans, Nurburgring si Daytona", a spus oficialul italian.

"Dupa ce comenzile pentru cele 500 de exemplare prevazute s-au luat foarte repede, am primit inca 1000 de cereri din toata lumea pentru 8C Competizione. Oricum, toate modelele din gama au realizat rezultate foarte bune. Alfa 159 a reusit in ultimele cinci luni in Italia sa cucereasca prima pozitie in clasa sa. In plus, 147 a reusit sa creasca pe piata interna cu ciorca 10.5% fata de anul trecut", a adaugat Baravalle, facand o caracterizare a comportamentului marcii in 2006.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru