Alfa Romeo Giulia va primi, până la finalul anului, cel mai important facelift din carieră

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Alfa Romeo Giulia facelift va debuta până la finalul acestui an. Pe lista cu noutăți se numără și o parte frontală redesenată, dar și tehnologie micro hibrid pentru motorizările din gamă.

Alfa Romeo Giulia a debutat în urmă cu șase ani și de atunci a primit doar câteva îmbunătățiri, inclusiv un update tehnic anul trecut. Până la finalul anului 2021, însă, modelul italian va primi un facelift în adevăratul sens al cuvântului.

Potrivit celor de la Autoblog.it, partea frontală va fi redesenată și inspirată de conceptul Tonale, iar farurile și stopurile vor avea tehnologie LED încă din standard. Și spoilerele vor fi, la rândul lor, revizuite.

Pasagerii vor regăsi în habitaclu un instrumentar de bord digital și un ecran generos pentru sistemul multimedia Alfa Connect. Aceleași modificări ar putea fi preluate și de SUV-ul Stelvio, susține aceeași sursă.

Motorizările pe benzină și diesel vor veni în compania unui sistem micro hibrid la 48V și a unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Alfa Romeo Giulia facelift ar urma să debuteze pe piață anul viitor.

via Autoblog.it

Comentarii (1)

  • schumi
    O decizie buna. Se pastreaza platforma care ofera masinii o dinamica inca benchmark in clasa si se umbla doar la partea vizuala, gadgeturi, sistem micro hibrid (tot gadget), etc.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru