Alfa Romeo lansează ediția limitată "6C Villa d'Este" pentru Giulia și Stelvio

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo Giulia și Stelvio au primit o ediție limitată denumită "6C Villa d'Este". Aceasta vine alături de o vopsea exterioară specială și este un omagiu adus unui model legendar din istoria producătorului italian.

În 1949, cu ocazia Concursului de Eleganță de la Villa d'Este, Alfa Romeo a câștigat Referendum Grand Prix cu modelul 6C 2500 SS Coupe. Pentru a-l omagia, constructorul italian de automobile lansează acum ediția limitată "6C Villa d'Este" pentru Stelvio și Giulia.

Acestea vor putea fi recunoscute, mai ales, după vopseaua exterioară Roșu Etna (aplicată în trei straturi), o trimitere la modelul 6C 2500 SS Coupe. Ambele primesc elemente cromate, Stelvio este echipat cu jante de 21 de inch, iar Giulia cu unele de 18 inch.

Pentru interior, Alfa Romeo a pregătit o tapițerie din piele bej, scaune ajustabile electric și încălzite, padele din aluminiu, iar denumirea ediției limitate a fost brodată pe tetierele scaunelor față și în partea dreaptă a bordului.

Totodată, lista de dotări standard include o cameră video pentru mersul cu spatele, senzori de parcare, zonă de încărcare wireless pentru telefonul mobil și sisteme de asistență care permit un condus semi-autonom de nivel 2 în anumite condiții.

Ediția limitată Alfa Romeo Giulia 6C Villa d'Este poate fi comandată cu un propulsor diesel de 2.2 litri, care dezvoltă 190 CP, sau cu unitatea pe benzină, de 2.0 litri, capabilă de 200 CP.

Indiferent de alegere, roțile motrice spate și transmisia automată cu 8 rapoarte sunt singurele variante.

De partea cealaltă, Stelvio 6C Villa d'Este poate fi echipat cu motorul diesel de 2.2 litri, cu 210 CP, sau cu agregatul pe benzină, de 2.0 litri, cu 280 CP. SUV-ul vine echipat în standard cu tracțiune integrală.

Din păcate, Alfa Romeo nu a dat detalii despre preț și nici nu a precizat câte exemplare vor fi produse.

via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • Pacat ca Giulia e doar in varianta de 200cp
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru