Alfa Romeo lansează o bicicletă ultra-uşoară, inspirată de 4C

de Sebastian Toma
Joi, 26.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Alfa Romeo au colaborat cu Compagnia Ducale şi au dezvoltat o bicicletă inspirată din modelul 4C. Aceasta are cadrul din fibră de carbon şi pleacă de la 3.500 euro.

Centro Stile Alfa Romeo a creat o bicicletă împreună cu Compagnia Ducale. Numită 4C IFD, aceasta este inspirată din design-ul lui 4C şi are scopul de a fi cât mai uşoară posibil. Bicicleta este construită manual în Italia şi are cadrul şi furca din fibră de carbon. Tocmai de aceea, are o masă de 6.9 kilograme, impresionant de redusă. Versiunea de bază pleacă de la 3.500 de euro, pe când vârful gamei ajunge să coste 9.000 de euro. Italienii vor comercializa noua lor bicicletă în Europa, America de Nord şi Asia începând cu ultima parte a anului curent.

În aceeaşi perioadă, Alfa Romeo va lansa şi modelul 4C pe mai multe pieţe de pe glob. Lansarea de pe piaţa din SUA a acestui model a fost amânată pentru al doilea sfert al anului 2014, pe când europenii îl vor vedea în showroom-uri începând cu luna noiembrie. Preţul de pornire al lui Alfa Romeo 4C va fi situat în jurul valorii de 56.000 de euro, în timp ce ediţia specială Launch Edition va pleca de la 60.000 de euro.

Urmareste Automarket
Italienii de la Alfa Romeo vor oferi noua bicicletă într-o serie limitată, dar nu au specificat disponibilitatea acesteia.
Potrivit oficialilor mărcii, 4C IFD este destinată clienţilor care doresc obiecte unice şi exclusive, a căror valoare creşte cu timpul. Pe lângă valoare, produsul oferă şi un nivel ridicat de inovaţie tehnologică şi se încadrează cu brio în normele de stil cu care ne-au obişnuit creaţiile italieneşti.

Via AlfaRomeo

Comentarii (3)

  • Neamtu
    Probabil ii la fel de nefiabila ca si Alfa Romeo.
    9 21
  • La banii aia trebuie sa aiba un Campagnolo Super Record neaparat. Altfel nu isi merita banii.
    9 10
  • Alex Radoi
    Super Record costa peste 2000eu numai grupul, deci zero sanse sa contina asa ceva in pretul ala. In poza este un grup Centaur de sub 700eu, care apropo, nu e rau deloc fiindca il folosesc. :) In orice caz, articolul mentioneaza ca pretul PLEACA de la 3500eu. Probabil in echiparea de top sare bine de 6000eu, ca orice cursiera care se respecta.
    13 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru