Alfa Romeo: Noul SUV Tonale va debuta în 8 februarie

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo anunță că noul Tonale va debuta în 8 februarie, după o serie de amânări. Cu această ocazie, constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser.

Italienii de la Alfa Romeo lucrează de ceva timp la Tonale, un SUV care se va situa în gamă sub Stelvio. Constructorul din Torino a amânat prezentarea oficială de două ori: prima dată după ce șeful companiei nu a fost mulțumit de performanțele sistemului de propulsie plug-in hybrid și a doua oară din cauza crizei mondiale de semiconductori.

Acum, Alfa Romeo este în sfârșit pregătită să lanseze noul Tonale, eveniment care va avea loc în 8 februarie. Odată cu această ocazie, susțin italienii, va începe o nouă etapă: La Metamorfosi. Sau, cu alte cuvinte, transformarea companiei.

Din câte știm până acum, Alfa Romeo Tonale va măsura 4.528 de milimetri în lungime, 1.835 de milimetri sunt trecuți în dreptul lățimii, înălțimea este de 1.604 milimetri, iar ampatamentul măsoară 2.636 de milimetri.

Gama exactă de motorizări este încă necunoscută, dar așa cum spuneam, va integra o versiune plug-in hybrid. Desigur, clienții vor avea la dispoziție și propulsoare pe benzină și diesel.

Noul Tonale va debuta pe piață, de asemenea, în cursul acestui an.

via Alfa Romeo

Comentarii (4)

  • În sfârșit. Sa vedem ce o iesi sub egida psa.
    10 2
  • Edikkk
    Desigur dăm clienţilor benzină, diesel, ca muzica la înmormantare .... pe drumul spre prăpastie.... dăm înainte...

    Cu muzică.... ca pe Titanic... la scufundarea finală..

    Incredibil !!
    2 15
  • Sa speram ca nu va avea aceeasi soarta ca Giulia, lansat in 2015 si vandut de abia dupa 2 ani din cauza problemelor :-)
    6 2
  • Seriff
    @Edikk, vezi ca aia pe Titanic majoritatea au murit de frig, asa ca incalzirea globala e buna, nu mai moare lumea de frig si tu de grija altuia.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru