Alfa Romeo: Primele 3 exemplare Tonale au fost livrate clienților

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 25.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile dă startul livrărilor SUV-ului Tonale. Primele 3 exemplare au fost înmânate clienților chiar la uzina din Pomigliano d'Arco.

Alfa Romeo Tonale, primul model din nou eră a producătorului italian, a debutat la începutul lunii februarie. Acum, constructorul din Torino anunță startul livrărilor, primele 3 exemplare fiind deja înmânate clienților chiar la uzina din Pomigliano d'Arco.

Acestea fac parte din seria de lansare Tonale Edizione Speciale. Oferta standard include, printre altele, jante de 20 de inch, frâne Brembo cu etriere roșii, faruri full LED Matrix adaptive, geamuri spate cu tentă fumurie, sistem multimedia cu display de 10.25 inch, volan îmbrăcat în piele și o listă lungă cu sisteme de siguranță.

La lansare, Alfa Romeo Tonale este disponibil cu motorizarea hibrid, de 1.5 litri, cu 130 de cai putere, transmisie automată cu 7 rapoarte și unitate electrică la 48V.

Primii 70 de clienți, la nivel global, vor intra într-un program special, în cadrul căruia vor putea să transmită direct către Alfa Romeo impresiile lor despre mașină. La dispoziția lor va fi pus un call center dedicat, iar informațiile vor fi transmise direct către conducerea companiei.

via Alfa Romeo

Comentarii (4)

  • Parca discutam de o nava spațială… o fii o masina interesantă dar nu văd care-i faza cu atâta marketing
    6 3
  • @Dutz - pai cred ca e evident... mai nou la Alfa e sarbatoare pentru fiecare masina vanduta...
    7 1
  • este o masina interesanta,dar a steptarea a fost cam lunga
    2 1
  • Schumi
    @Dutz
    Marketing-ul a fost singurul lucru care i-a lipsit pana acum marcii Alfa Romeo.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru