Alfa Romeo publică un teaser video cu interiorul viitorului Tonale. Debut în 8 februarie

de Alexandru Monenciu
Luni, 31.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat un nou teaser video, de această dată de la interiorul viitorului SUV Tonale. Debutul este programat pentru data de 8 februarie.

Săptămâna și teaserul. Acesta pare să fie modelul ales de Alfa Romeo pentru promovarea viitorului SUV Tonale. Debutul este programat pentru data de 8 februarie, însă, până atunci, constructorul italian ne mai arată câteva detalii, de această dată de la interior.

În clipul postat pe Twitter se poate observa o parte a volanului, îmbrăcat în piele, și logo-ul producătorului brodat pe tetiera scaunelor.

Viitorul SUV Tonale va fi poziționat în gamă sub Stelvio. Potrivit informațiilor disponibile până acum, acesta va putea fi comandat și alături de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

În ceea ce privește designul exterior, ne putem aștepta la grila specifică Alfa Romeo și la faruri LED, înguste, după cum reiese dintr-un teaser publicat în urmă cu câteva zile. În mare, Tonale va rămâne destul de fidel conceptului care l-a anunțat în urmă cu doi ani.

via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru