Alfa Romeo Tonale nu va avea versiune Quadrifoglio: viitorul SUV va fi prezentat la sfârșitul anului

de Paul Cosma
Sambata, 11.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa italiană susține că viitorul SUV Alfa Romeo Tonale nu va avea versiune Quadrifoglio la momentul lansării, precum Giulia sau Stelvio, în contextul în care grupul FCA vrea să-și asume cât mai puține riscuri cu noile modele din grup pentru a spori profitabilitatea. Noul SUV al constructorului italian va fi prezentat până la sfârșitul lui 2020.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2019, Alfa Romeo a prezentat conceptul Tonale. Prototipul dezvoltat de italieni anticipa un nou SUV de serie cu dimensiuni compacte și bazat pe platforma lui Jeep Renegade. În plus, Tonale va fi oferit și într-o versiune hibridă.

La momentul lansării, Tonale nu va fi oferit și cu o versiune de performanță Quadrifoglio, potrivit informațiilor neoficiale din presa italiană, deoarece grupul FCA își regândește “obiectivele comerciale” și vrea să-și asume cât mai puține riscuri cu noile modele, astfel încât să aibă o profitabilitate mai mare.

Prezentarea noului Tonale va avea loc la sfârșitul anului, iar SUV-ul va intra în producție anul viitor.

Noul model Alfa Romeo va fi construit la uzina din Pomigliano, în urma unor investiții totale de circa un miliard de euro.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru