Alonso a negociat cu Ferrari!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 06.10.2006
Inainte ca Fernando Alonso sa semneze cu McLaren Mercedes acesta a negociat cu Ferrari, italienii avand insa o conditie: “Sa asteptam decizia lui Schumacher”.

Luis Garcia Abad, managerul lui Fernando Alonso, a declarat pentru publicatia spaniola ABC ca actualul campion mondial a negociat cu Ferrari inainte de a semna cu McLaren Mercedes, in luna decembrie a anului trecut.

Abad a afirmat ca discutiile nu au ajuns la un rezultat deoarece echipa italiana a insistat pe faptul ca nu se poate lua o decizie clara inainte ca Michael Schumacher sa se decida daca va continua sau nu in Formula 1.

“Am avut discutii cu Ferrari, dar si cu Toyota si cu Red Bull. Nu am continuat discutiile deoarece aceasta situatie, cu Schumacher prioritar, nu era foarte confortabila pentru noi. Nu asta cautam. Daca Schumacher ar fi decis sa continue, ar fi trebuit sa cautam o echipa in finalul sezonului”, a spus managerul lui Alonso.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru