Alonso, atac la Fisichella

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.10.2006
Spaniolul de la Renault il acuza pe colegul sau de echipa ca ar fi facilitat victoria lui Schumacher prin faptul ca, dupa parerea lui, nu l-a ajutat in cursa din China.

Fernando Alonso l-a atacat pe Giancarlo Fisichella, colegul sau de echipa, la cateva zile dupa ce a pornit un atac in presa iberica la adresa propriei sale echipe, pe care o acuza de tradare.

Actualul campion mondial al Formulei 1 afirmase la inceputul saptamanii ca Renault a abandonat cursa pentru titlul mondial la piloti din cauza faptului ca francezilor nu le-ar conveni ca el sa castige, in conditiile in care va pleca de la anul la McLaren. Ei bine, atacul lui Alonso a continuat, de aceasta data la adresa lui Fisichella, pe care l-a acuzat ca nu si-a stabilit tactica de cursa in functie de pozitia pe care ar trebui sa o aiba in echipa.

In acelasi timp in care Jean Todt afirma ca modul de pilotaj al lui Fisichella pe liniile drepte in momentele in care il avea pe Schumacher in spate si il ajunsese pe Alonso, care avea probleme de aderenta, a fost la limita regulamentului, spaniolul il acuza pe propriul sau coleg de echipa pentru faptul ca l-a depasit, grabind astfel pierderea cursei. “Daca ar fi fost in aceeasi situatie, Massa nu ar fi indraznit sa treaca de Shumacher”, a spus Fernando Alonso.

In acelasi timp, un purtator de cuvant al echipei Renault a afirmat ca Fisichella a pilotat “100% pentru echipa” si ca “nu exista niciun fel de problema in relatia dintre Fernando si echipa”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru