Alonso isi face muzeu

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 12.08.2006
Fernando Alonso le calca pe urme lui Schumi si lui Rossi, construindu-si un muzeu in orasul natal. Fanii spaniolului vor avea de acum un loc de intalnire

Dupa ce Michael Schumacher si Valentino Rossi si-au transformat orasele natale in adevarate statiuni puternice din punct de vedere economic in care fanii participa la pelerinaje, Fernando Alonso face si el acest pas. Pilotul spaniol va colabora cu oficialitatile orasului sa de bastina, Oviedo, pentru ridicarea unui complex in care vor putea fi admirate toate trofeele castigate in cariera de actualul campion mondial din Formula 1.

Planurile initiale prevad un muzeu de dimensiuni medii, care se va extinde insa in cativa ani, in functie de trofeele si distinctiile pe care le va mai castiga Alonso. Pe langa cladirea muzeului, proiectul prevede si ridicarea unei piste profesioniste de karting pe care pilotul spaniol in varsta de 25 de ani sa creasca noi campioni dupa finalul carierei.

Deschiderea oficiala a Complexului Alonso este prevazuta pentru toamna acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru