Alonso motiveaza plecarea

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.09.2006
Pilotul spaniol, care la anul va pilota una dintre masinile McLaren, a dezvaluit motivul plecarii sale de la Renault in momentul in care francezii sunt foarte competitivi.

Fernando Alonso a dezvaluit motivul plecarii sale de la Renault, echipa care l-a facut campion mondial in Formula 1, la McLaren. Acesta este legat de incertitudinile care planeaza asupra viitorului Renault in Marele Circ.

“Nu stiam ce se va intampla cu Renault”, afirma Alonso, care si-a anuntat plecarea inca de anul trecut. “Nu era foarte clar daca Renault va continua sa investeasca aceiasi bani care i-au ajutat sa fie competitivi doi ani consecutivi”, a mai spus pilotul spaniol in varsta de 25 de ani.

Carlos Ghosn, presedintele Renault, a anuntat decizia de a continua investitiile in Formula 1 abia la mijlocul acestui sezon. Flavio Briatore, seful tehnic al echipei franceze, a concluzionat, la randul sau: “Daca exista mai multa stabilitate la echipa, cred ca l-am fi putut mentine pe Alonso. Din pacate nu am reusit sa ce sincronizam.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru