Alonso: ”o sa castig cu McLaren!”

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 17.01.2007
Fernando Alonso a declarat ca obiectivul lui in 2007 este castigarea titlului atat la piloti cat si la constructori.
Dublul campion mondial de Formula 1 Fernando Alonso a declarat dupa prezentarea monopostului McLaren ca intentioneaza sa castige cu aceasta masina titlul mondial  pentru al treilea an consecutiv. De asemenea, pilotul spaniol alaturi de coechiperul sau Lewis Hamilton vrea sa faca din McLaren constructorul numarul unu in 2007.

Dupa ce castigi doua titluri de campion mondial nu poti veni in prima cursa a anului si sa-ti propui un loc pe podium, vrei sa fii cel mai bun. Acesta este motivul pentru care am trecut la Mclaren Mercedes Vodafone, echipa care isi doreste si are potentialul castigarii ambelor titluri puse in joc in Marele Circ”, a declarat Alonso.

Spaniolul prevede ca in acest an masinile McLaren vor fi mult mai competitive fata de anul trecut, cand echipa a terminat pe locul trei la constructori dupa Renault si Ferrari.

Alonso a mai declarat: ”Odata ce am pus mopnopostul pe circuit, progresul pe care-l putem face pana la prima cursa este imens, si sunt convins ca vom lupta pentru victorie datorita muncii depuse de fiecare membru al echipei”.

Coechiperul sau, Lewis Hamilton, primul pilot de culoare din Formula 1, a declarat ca se simte onorat sa alerge alaturi de campionul mondial.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru