Alonso testeaza azi pentru McLaren!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.12.2006
In urma unor negocieri la sange care au avut loc azi noapte intre McLaren si Renault, Alonso va testa astazi pentru noua sa echipa.

Campionul mondial en-titre al Formulei 1 va testa astazi in premiera pentru noua sa echipa, McLaren, in cadrul sedintelor de la Jerez. Informatia vine din partea unui purtator de cuvant al echipei britanice. Este o decizie neasteptata de ultim moment care vine, se pare, in urma unor discutii dure care au avut loc intre oficialii Renault si McLaren in aceasta noapte si care s-au prelungit pana dimineata.

Fernando Alonso era pregatit insa de un rezultat pozitiv al negocierilor, spaniolul petrecandu-si noaptea trecuta la un hotel din Jerez in asteptarea rezultatului discutiilor. Totusi, monopostul pe care il va conduce pilotul spaniol in testele de astazi, luandu-i locul lui Pedro de la Rosa, nu va fi branduita si nu va afisa niciun sponsor al echipei britanice.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru