Alonso va fi declasat!

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 05.08.2006
Lovitura de teatru in MP al Ungariei. Lui Alonso ii vor fi scazute doua secunde din cel mai bun timp din calificari in urma unei manevre lipsite de fair play din teste.

Fernando Alonso incepe sa isi piarda si ultimele sperante care il leaga de titlul mondial, desi spaniolul se afla momentan la 11 puncte in fata lui Schumacher. Duminica ii va fi foarte greu sa evite un dezastru, dupa ce pilotul Renault va fi penalizat cu doua secunde care se vor scadea din cel mai bun timp pe care Alonso il va reusi astazi, in calificari.

Decizia a fost luata de comisarii de cursa de la Hungaroring in timpul antrenamentelor de ieri, cand spaniolul a executat o “manevra de intimidare” in fata lui Robert Dorboos, constrangandu-l pe olandez sa-si modifice periculos traiectoria. Cele doua secunde se traduc, in general, prin cel putin 15 locuri retrogradare pe grila. Puteti vedea imaginile cu acest incident AICI.

Decizia ii deschide bulevardul omului momentului in Formula 1, Michael Schumacher, care, daca nu i se va intampla nimic neprevazut, va mai recupera o buna parte din ecartul care inca il desparte de Alonso. Vesti bune si pentru echipa germanului, Ferrari. Daca Scuderia va reusi sa isi claseze ambii piloti in frunte este foarte posibil sa asistam la o rocada in fruntea clasamentului gneral, unde Ferrari sunt despartiti de Renault de doar 10 puncte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru