Alpine A110 primește două ediții speciale: A110 Legende GT și A110 Color Edition

de Daniel Popescu, Foto: Alpine
Marti, 03.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sportiva Alpine A110 a primit două ediții speciale. A110 Legende GT are jante de 18 inch și este mai bine adaptată pentru drumurile lungi, în timp A110 Color Edition este disponibilă în culoarea de caroserie Sunflower Yellow.

Alpine, brandul sportiv al Grupului Renault, a publicat marți o serie de imagini și informații despre două ediții speciale pentru modelul sportiv A110.

Prima dintre ele este A110 Legende GT, care se bazează pe actualul A110 Legende, însă modelul a fost adaptat pentru a fi mai confortabil la drum lung. Printre puținele noutăți pe care le primește această ediție specială se numără jantele de 18 inch, badge-urile aurii și culoarea nouă a scaunelor din piele.

De asemenea, francezii au adus o serie de îmbunătățiri minore și la interior, însă diferențele sunt mai degrabă nesemnificative.

Noua ediție specială poate fi comandată și în culoarea de caroserie Mercury Silver, care se adaugă la cele două nuanțe deja disponibile, Deep Black și Abyss Blue.

În schimb, Alpine nu a efectuat nicio modificare asupra motorului turbo de 1.8 litri care generează 252 de cai putere și permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde. Alpine va produce doar 400 de unități A110 Legende GT, iar acestea vor fi comercializate la preț de pornire de 69.300 de euro.

De asemenea, Alpine a prezentat și ediția specială A110 Color Edition.

Pe parcursul acestui an, modelul va putea fi comandat și în noua nuanța de caroserie Sunflower Yellow.

Această ediție specială este bazată pe versiunea de top A110 S, de la care împrumută inclusiv motorul de 292 de cai putere.

Via Alpine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru