Alpine lansează o nouă ediție specială pentru A110. Patru exemplare pictate manual și 125.000 de euro preț de pornire

de Alexandru Monenciu
Luni, 24.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine lansează ediția specială A110 x Felipe Pantone, realizată de artistul argentinian Felipe Pantone. Din cele 4 exemplare produse, numai 3 vor fi disponibile pentru clienți.

În urmă cu câteva săptămâni, francezii de la Alpine anunțau că modelul A110 este disponibil, din nou, în versiunea Legende GT. Acum, constructorul din Hexagon a lansat o ediție specială și mai exclusivistă pentru mașina cu motor poziționat central și roți motrice spate.

Numele său oficial este A110 x Felipe Pantone și a fost realizată de artistul argentinian Felipe Pantone. Noua versiune specială a fost prezentată în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, fiind condusă de Fernando Alonso, pilotul celor de la Alpine F1.

Producția este limitată la doar 4 exemplare, toate urmând să fie pictate manual de artist. Dintre acestea, numai 3 vor fi disponibile pentru clienți.

Noul Alpine A110 x Felipe Pantone este bazat pe versiunea A110 S. Asta înseamnă că motorul de 1.8 litri dezvoltă 292 de cai putere și 320 Nm cuplu.

Prețul acestei ediții speciale este direct proporțional cu exclusivitatea: pornește de la 125.000 de euro.

via Alpine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru