Ari 902 este o utilitară electrică din Germania, cu până la 200 km autonomie

de Alexandru Monenciu
Marti, 11.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ari Motors este o companie din Germania, iar utilitara electrică 902 este cel mai nou model din portofoliu. Produce 20 de cai putere iar autonomie este cuprinsă între 110 și 200 de kilometri.

Chiar dacă mașinile din ziua de azi tind să tot crească în dimensiuni, mai există și excepții. Spre exemplu, utilitara electrică a germanilor de la Ari Motors.

Destinată transportului de mărfuri în mediul urban, Ari 902 are o lungime de 2.95 metri, o lățime de 1.50 metri și o înălțime de 1.5 metri. Volumul de încărcare este de 766 litri.

Din punct de vedere al designului, utilitara electrică împrumută diverse elemente de la modele ca Hyundai Kona sau Smart #1.

Sistemul de propulsie electric dezvoltă 20 de cai putere, suficient pentru a atinge o viteză maximă de 90 km/h. Cu o singură încărcare poate acoperi între 110 și 200 de kilometri.

În Germania, versiunea de bază a lui Ari 902 pornește de la 13.990 de euro.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • A trecut acum o ora o duba mica de la ceva furnizor de piese auto, Augsburg sau asa ceva si a umplut strada de un fum puturos, vad buburuza asta si mi-as dori sa o vad la cat mai multi distribuitori, desi cred ca e limitata la putine servicii: livrare de medicamente cum se vede in poza, flori, chestii de genul.
    10 2
  • oricine
    Cred că este o chinezărie la care nemții îi strâng doar șuruburile și numără banii. Ceva asemănător a cumpărat un american din China cu vreo 2500 dolari (după care a plătit taxele de import și a ajuns la vreo 8000). Ei dar aici intervine talentul neamțului care mai pune și el un capac de vreo 5000 euro (minim) pentru o jucărie de folosință efemeră.
    7 7
  • Flavius
    Este un quadracilu greu ( categoria L7e)-autovehicule care pot fi conduse de la 16 ani CU carnet B1. E o smecherie ca e considerata "utilitara" pentru ca , pentru a fi incadrata in categoria L7e o masinuta , in afara de o limita de putere de maxim 15kw ( 20.4CP) trebuie sa respecte si o limita de greutate care e diferita in funtie de tipul masinii .La cele pentru transport persoane este 450kg fara a lua in calcul bateriile si 600kg in E.U. respectiv 550kg in RO., tot fara baterii , pentru cele care sunt destinate transportului de marfa. Ca sa atinga maxim 450 se folosesc aliaje ultausoare si scumpe pe cand pentru a se incadra la 550-600kg pot folosi otel , mult mai ieftin.
    4 1
  • Flavius
    Asta este cu adevarat o masinuta strict urbana.
    2 2
  • Mircea Badea
    si pariu ca poate cara mai mult decat un suv manelistic..asa ceva..
    1 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru