Aripa spate revolutionara pentru Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.02.2008

Renault vor introduce un concept revolutionar pentru aripa spate a monopostului R28 cu ocazia Marelui Premiu al Australiei de luna viitoare, afirma o sursa de incredere din anturajul echipei franceze.

Sursa anonima a declarat pentru un site olandez ca echipa franceza a decis sa nu foloseasca noua aripa in testele din aceasta iarna pentru a nu fi copiata de celelalte echipe. "Am vazut-o in tunelul de vant si este cu adevarat unica", a precizat sursa, dezvaluind ca acest concept a fost poreclit aripa "W", dupa forma pe care o are.

Se speculeaza ca noua aripa "W" ar putea face monopostul Renault mai rapid cu o jumatate de secunda pe tur. In prezent, echipa testeaza pe circuitul de la menorca cu pilotul de teste Luca di Grassi la volanul lui R28.

Comentarii (7)

  • .
    greu de crezut ca imbunatateste cu o jumatate de secunda pe tur aripa spate..oricat de revolutionara ar fi ea.poate 1-2 zecimi
    0 0
  • ren
    ie de,, ajuns ...
    0 0
  • iceman
    Succes :)
    Alonso a declarat acum o saptamana ca masina renault e cu o secunda mai lenta decat McLaren si Ferrari! Nu ar putea sa foloseasca doua aripi W? ha ha ha!Forza McLaren!!!
    0 0
  • ionescu
    mai intai sa vedem rezultatul
    oricum, mai conteaza si pilotu, nu doar masina
    0 0
  • si voi credeti!!!:):))):)))
    poate sa fie ea aripa "W"...sa nu fie numa interzisa de FIA..ca in urama cu doua sezoane cand la jumatatea sezonului FIA i-a interzis lui Renault folosirea de Mustdumper....:)):)))....astia de la renault se ocupa numai cu mis-mashuri.....hai kimi
    0 0
  • imaginea mcclaren cam sifonata...
    DACA ,,,,de renault zici ca se ocupa numai cu '''mijmasuri ''',,,,ceea ce nu preA se adevereste deloc,,,,,,,,,, Dar de Mcclaren ce sa mai Spui ma ......... ,,,,,,,
    0 0
  • Mcclaren
    ca sint niste papagali
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru