Asa arata monopostul Honda!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.02.2007
Honda si-a prezentat monopostul de Formula 1. Bolidul este desenat cu imaginea Pamantului vazut din spatiu.

Honda Racing F1 si-a prezentat astazi la Muzeul de Istorie a Naturii din Londra noul monopost. Honda aduce odata cu noul monopost, denumit "Earth", o radicala schimbare de identitate, bolidul fiind vopsit dupa felul in care este vazut globul pamantesc din cosmos.

Earth are menirea de a sprijini companiile care lupta pentru protectia mediului inconjurator. Monopostul are inscriptionate doar siglele Honda si Bridgestone alaturi de site-ul myearthdream.com, care va fi lansat maine si care va sprijini lupta echipei Honda impotriva incalzirii globale si altor mijloace prin care Pamantul este afectat.

Incalzirea globala este probabil cea mai mare problema la nivel mondial, iar Formula 1 nu este imuna la acest lucru. Ceea ce am realizat noi se afla in concordanta cu dorinta FIA de a crea o Formula 1 verde in viitor. FIA deja a recunoscut oportunitatea Formulei 1 de a implementa tehnologii inovatoare, care ar putea avea consecinte pozitive pentru binele societatii pe termen lung. Spre exemplu, din 2009 in Marele Circ, monoposturile vor fi echipate cu sisteme de redistribuire a energiei de franare”, a declarat boss-ul echipei, Nick Fry.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru