Aston Martin a lansat noul Vantage Roadster: V8 de 510 cai putere, cuplu de 685 Nm și viteză maximă de 306 km/h

de Paul Cosma
Miercuri, 12.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a lansat versiunea cu hardtop retractabil a modelului Vantage. Noul Vantage Roadster beneficiază de motorul V8 twin-turbo ce dezvoltă 510 cai putere și un cuplu de 685 Nm. Noul model are nevoie de 3.7 secunde pentru repriza 0-100km/h și poate atinge o viteză maximă de 306 km/h. Britanicii se laudă că Vantage Roadster are cel mai rapid mecanism automat de ridicare sau coborâre a plafonului: sub 7 secunde.

După mai multe luni de așteptare și după primele imagini publicate la sfârșitul anului trecut, Aston Martin ne prezintă noua sa decapotabilă.

Versiunea cu hardtop retractabil a coupe-ului Vantage este echipată cu motorul V8 twin-turbo ce dezvoltă 510 CP și un cuplu de 685, alături de transmisia automată ZF cu opt trepte.

Noul Vantage Roadster promite o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, viteza maximă anunțată fiind de 306 km/h.

Britanicii se laudă cu cel mai rapid mecanism automat de ridicare sau coborâre a plafonului retractabil, spunând că noul model are nevoie de mai puțin de 7 secunde pentru acest lucru.

Potrivit Aston Martin, Vantage Roadster are un preț de pornire de 157.000 de euro în Germania, iar livrările către clienți vor începe în al doilea trimestru din acest an.

Via Aston Martin

 

Comentarii (3)

  • Mario Iorgulescu!!! Esti pe felie??
    3 1
  • Seamana cu skoda.
    1 2
  • mircea badea
    soft top? tot corvet cred ca imi iau..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru