Aston Martin DB11 Henley Royal Regatta: exemplar unic pentru una dintre cele mai prestigioase competiții de canotaj

de Daniel Popescu
Marti, 27.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit o ediție specială pentru DB11 într-un singur exemplar pentru a marca parteneriatul pe care îl are cu Henley Royal Regatta, una dintre cele mai prestigioase competiții de canotaj din lume.

Aston Martin ne-a obișnuit deja cu lansarea unor ediții speciale ale modelelor sale din gama prin intermediul diviziei Q.

Ultima creație este un DB11 Henley Royal Regatta care a fost realizat într-un singur exemplar pentru a marca parteneriatul pe care constructorul britanic îl are cu Henley Royal Regatta, una dintre cele mai prestigioase competiții de canotaj care are loc anual pe râul Tamisa din Londra.

Schimbările comparativ cu versiunea standard sunt însă mai degrabă simbolice și vizează în special culoarea caroseriei și unele noutăți la interior. De exemplu, logo-ul Aston Martin a fost realizat din fibră de carbon, în timp ce interiorul este dominat de piele neagră cu unele elemente din piele rosie. De asemenea, pe pargurile ușilor există o placă prin care mașina este identificată ca o ediție specială pentru competiția Henley Royal Regatta.

Exemplarul unicat va fi expus la ediția din acest an a competiției, care va avea loc pe parcursul a 5 zile în intervalul 28 iunie - 2 iulie.

La eveniment sunt așteptați peste 300.000 de spectatori.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru