Feedback

Aston Martin își reduce așteptările pentru 2019: britanicii estimează vânzări de cel mult 6.500 de unități: ținta inițială era 7.300

de Paul Cosma
Miercuri, 24.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin și-a revizuit o parte din estimările pentru 2019, din cauza “slăbiciunilor” mai multor piețe europene, printre care și Marea Britanie. Constructorul se așteaptă să vândă între 6.300 și 6.500 de unități în acest an, obiectivul inițial fiind de 7.300 de mașini.

Aston Martin traversează o perioadă mai puțin fastă, ce pare să fi început din momentul listării companiei la bursă. Acțiunile au scăzut cu 21% în acest an, valoarea de piață fiind de circa 2.18 miliarde de lire sterline.

În contextul actual, constructorul și-a redus așteptările pentru anul acesta, invocând “slăbiciunile” unor piețe europene, printre care și Marea Britanie.

Aston Martin estimează vânzări de 6.300 – 6.500 de unități în acest an, în scădere față de obiectivul inițial de până la 7.300 de mașini. Totodată, britanicii au spus că vor reduce și cheltuielile cu investițiile la suma de 300 de milioane de lire, față de cele 320-340 stabilite de curând.

Amintim că Investindustrial, cel mai mare acționar al Aston Martin, și-a anunțat intenția să cumpere încă 3% din acțiunile emise de constructorul britanic. Italienii dețin deja 31% din acțiunile Aston Martin.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru