Aston Martin: Modelul Vantage cu motor V12, debut în 16 martie

de Alexandru Monenciu
Sambata, 12.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a anunțat că modelul Vantage echipat cu motor V12 va fi prezentat oficial în 16 martie. Potrivit reprezentanților companiei, aceasta "va fi o ediție finală".

Actualul Aston Martin Vantage a debutat în urmă cu 5 ani. Modelul britanic poate fi comandat în prezent alături de un motor V8 de 4.0 litri, furnizat de Mercedes-AMG, care dezvoltă 510 cai putere și 685 Nm cuplu.

Constructorul din Regat lucrează, de ceva timp, la o versiune echipată cu motor V12. Acum aflăm că aceasta va fi prezentată oficial în 16 martie.

Potrivit reprezentanților companiei, viitorul Vantage V12 "va fi o ediție finală".

Ca și alți producători de automobile, Aston Martin se pregătește pentru un viitor electrificat. Mai exact, până în 2030, britanicii vor ca cel puțin 50% din vânzări să fie reprezentate de modele cu zero emisii.

via Aston Martin

Comentarii (5)

  • Se pregătesc, vor… tot mai rar cu facem!!!
    Oricum la nivelul asta prețul nu este influențat de faptul ca este electrică sau nu… sa vedem dacă clienții vor si ei ;)
    4 2
  • Mircea Badea
    dutzule, in cativa ani te mananca ozn-urile astea electrice. o sa arati ca o bascula de-aia veche de dadea ceata pe toata soseaua!

    razbelul ar trebui sa grabeasca revolutia electrica eco.
    2 5
  • Stai liniștit Mirciulica, ca o sa vedem electrice pe drumuri cum vedem si OZN-uri, adică in filme.
    Diferența dintre părerile noastre este ca in cazul meu doar constat situația actuala si nu m-ar deranja ca Electricele sa ajungă competitive pentru diesel, tu tot la vise umede ești… din 2030, între timp ce faci? Te ascunzi în casa ca oricum ești încă in izolare cu masca si in casa…
    Ți-ai luat electrică?
    6 3
  • @dutzu
    ma dau cu esso 99 ca saracii..tu?
    1 5
  • Seriff
    @Mircea Badea, tancurile rusesti tot electrice sunt? Masinile alora care au fugit din Ucraina sunt cumva electrice? Nu, evident ca nu, in caz de urgenta, un diesel e de aur, te-ai urcat in el, ai facut plinul in 5 minute, ai autonomie 1200 km, ajungi lejer oriunde, cu electrica ce faci? Nici granita nu apuci sa o treci, pana o incarci te trezesti cu Putin la tine in baie, masinile electrice sunt doar niste jucarii pentru bogati, in general pentru cine are 2-3 masini, sta la casa, incarca din panouri si tot asa, adica 5 % maxim din populatie.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru