Aston Martin Neiman Marcus Vanquish Volante - ediţie specială de Crăciun

de Bogdan Mirică
Marti, 19.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şi anul acesta, colecţia de cadouri de Crăciun Neiman Marcus are în stoc surprize destul de scumpe. Una dintre ele are la bază modelul Vanquish Volante şi vine cu o mulţime de elemente de personalizare, dar şi cu un preţ pe măsură.

Aston Martin va marca debutul noului Vanquish Volante pe piaţa din SUA cu o ediţie specială a decapotabilei. Ea va fi creată special pentru clienţii celebrului calendar Neimann Marcus, o colecţie dedicată exclusiv cadourilor de lux oferite cu ocazia Crăciunului.

Ediţia specială se va numi sugestiv Neiman Marcus Edition Vanquish Volante şi va fi desăvârşită de divizia Q a brandului britanic, specializată în personalizarea modelelor Aston Martin. Doar zece exemplare Neiman Marcus Edition vor fi disponibile spre comercializare, toate inspirate de un mai vechi DB6 Volante al prinţului de Wales.

Esential 10 exemplare Neiman Marcus Edition Vanquish Volante va produce Aston Martin.
255.000 de euro costă un Neiman Marcus Edition Vanquish Volante.
De aici şi culoarea caroseriei, un albastru Seychelles asemeni maşinii prinţului, contrastând cu un acoperiş vopsit în albastru Atlantic.
Caroseria este personalizată şi cu inserţii din argint veritabil.

Interiorul are scaune îmbrăcate în piele de culoare neagră şi cusături albastre cu model, dar şi un volan împrumutat de la supercarul One-77. Nu lipsesc inserţiile din lemn de nuc la nivelul planşei de bord şi nici setul de valize din piele, atent personalizate.

Preţul pentru un Aston Martin Neiman Marcus Edition Vanquish Volante ajunge la 344.500 de dolari, echivalentul a 255.000 de euro, suficient pentru a sublinia valoarea unui asemenea cadou de Crăciun.

Comentarii (3)

  • Elegant si rafinat....dar nu pt. drumurile dn Romania.
    5 2
  • Sania lu' Mos Craciun! :)
    4 0
  • Bineinteles... in 2 secunde se vor vinde toate (aroma de Black Friday)!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru