Aston Martin, parteneriat cu casa de licitații RM Sotheby’s: britanicii au vândut un prototip din 1963 cu 21.4 milioane de dolari

de Paul Cosma
Luni, 27.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a semnat un parteneriat oficial cu RM Sotheby’s, una dintre cele mai mari case de licitații din lume. Acordul a fost sărbătorit prin vânzarea unui prototip Aston Martin din 1963, în schimbul sumei de 21.4 milioane de dolari.

Casa de licitații RM Sotheby’s, cunoscută la nivel international pentru recordurile de vânzări ale mașinilor clasice, a devenit partener oficial pentru Aston Martin.

Parteneriatul a fost sărbătorit așa cum se cuvine, prin vânzarea unui prototip folosit de Aston Martin în cursa de la Le Mans din 1963.

Aston Martin DP215 Grand Touring Competition a fost cumpărat în schimbul sumei de 21.455.000 de dolari, fiind primul vehicul istoric ce a fost vândut de RM Sotheby’s pentru constructorul din Albion, în urma noului acord.

Începând din 2019, RM Sotheby’s va organiza un eveniment anual în cadrul căruia vor fi expuse și licitate cele mai importante modele din istoria Aston Martin.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru