Aston Martin pregătește lansarea unui nou model. Ar putea fi vorba despre DB12 Volante

de Alexandru Monenciu
Marti, 08.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Aston Martin anunță lansarea unui nou model, în data de 18 august, cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre DB12 Volante.

Concursul de Eleganță Pebble Beach este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an. Cum Aston Martin celebrează 110 ani de la înființare, britanicii pregătesc câteva surprize pentru ediția din 2023.

În primul rând, Aston Martin a anunțat lansarea unui nou model în 18 august. Potrivit zvonurilor ar putea fi vorba despre varianta decapotabilă a lui DB12, adică DB12 Volante.

Tot la Pebble Beach, britanicii vor prezenta pentru prima oară pe teritoriul SUA noul Valour. Cei prezenți vor putea admira și SUV-ul DBX707.

Aston Martin DB12 Coupe a debutat la finalul lunii mai, ca succesor pentru DB11. Descris ca fiind primul super tourer din lume, DB12 propune un design exterior ușor revizuit și un motor V8 de 4.0 litri bi-turbo.

Unitatea dezvoltă 680 CP și 800 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.6 secunde. Viteza maximă ajunge la 325 km/h. Cel mai probabil, varianta decapotabilă DB12 Volante nu va fi atât de rapidă din cauza plafonului retractabil.

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru